Open Oproep Ontwerpers

Halfjaarlijks publiceert het Team Vlaams Bouwmeester een lijst met Open Oproep projecten. Ontwerpteam hebben de mogelijkheid om zich online kandidaat te stellen voor één of meerdere projecten. De kandidaatstelling gebeurt via deze pagina op het moment dat de inschrijvingsperiode loopt.
Als u reeds kandidaat was voor een Open Oproep project of als u zich reeds registreerde bij het team Vlaams Bouwmeester, dan beschikt u over een Bureau code en een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot de ‘mijn Open Oproep’ pagina. Op deze pagina kan u:

  • Uw registratiegegevens aanpassen in de databank van het Team Vlaams Bouwmeester
  • Zich kandidaat stellen voor nieuwe Open Oproep projecten
  • Uw vorige kandidaturen raadplegen

Als u nog niet geregistreerd bent bij het Team Vlaams Bouwmeester dan kan u zich registreren via de link ‘Registreer hier uw bureau’ rechts op deze pagina. De registratie- en goedkeuringsprocedure verloopt volgens onderstaande stappen. Bij vragen kan u ons natuurlijk steeds contacteren.

bouwmeester@vlaanderen.be

+32 2 533 01 11

 

De registratieprocedure, stap voor stap

1) Registreer je bureau

!!Het is belangrijk dat u uw bureau slechts éénmaal registreert, dubbele registraties kunnen leiden tot ongeldige een ongeldige kandidatuurstelling in een latere fase.
Informeer daarom intern bij uw bureau of er in het verleden reeds een registratie werd aangemaakt. Gelieve bij twijfel de diensten van het Team Vlaams Bouwmeester telefonisch te raadplegen. Ook als u aan de Open Oproep wenst deel te nemen in een tijdelijke vereniging dient u geregistreerd te zijn bij het Team Vlaams Bouwmeester.
Als u de link om u te registreren volgt, dan kan u de gegevens van uw team invullen. de knop ‘Registreren’ verzendt uw gegevens naar het Team Vlaams Bouwmeester. 

2) Toekennen van de Bureau code door het Team Vlaams Bouwmeester

Het Team Vlaams Bouwmeester kijkt uw registratie na en genereert voor u een bureaucode. Op drukke momenten of vakantieperiodes kan het zijn dat u pas na enkele dagen uw bureaucode ontvangt. Wij trachten u steeds zo snel als mogelijk verder te helpen. Als u ons antwoord niet binnen enkele dagen ontvangt, vragen we u om telefonisch contact op te nemen op +32 2 553 29 63.

Tijdens de inschrijvingsperiode voor de Open Oproep trachten we de antwoordtermijn zo kort als mogelijk te houden.

3) Inloggen op deze pagina

U ontvangt de bureaucode samen met een éénmalige login code op het mailadres uit de registratie. Als u de eerste keer inlogt zal u gevraagd worden om zelf een wachtwoord in te stellen dat u alle volgende keren kan gebruiken, bewaar het daarom goed. Uw inloggegevens zijn versleuteld opgeslagen in de databank van het Team Vlaams Bouwmeester. Indien u toch uw paswoord verliest, kan u via de link 'vraag nieuw wachtwoord aan' een nieuw wachtwoord verkrijgen. Beschikt u niet meer over uw bureaucode dan kan u telefonisch contact opnemen met het Team Vlaams Bouwmeester.

4) Toegang tot ‘Mijn Open Oproep’ en inschrijven voor Open Oproep projecten

U hebt toegang tot de ‘Mijn Open Oproep’ pagina en u kan zich, tijdens een inschrijvingsperiode, kandidaat stellen voor de Open Oproep. U kan ook altijd uw gegevens aanpassen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Nog niet geregisteerd?

Registreer hier uw bureau