Gratis rondleidingen in de dubbeltentoonstelling ‘40 jaar wedstrijdcultuur’ Schrijf je in voor een thematische rondleiding in De Singel

Op 23 februari en 15 maart organiseert het Vlaams Architectuurinstituut een gratis rondleiding in de tentoonstellingen ‘Coming of Age. Architectuurwedstrijden in Vlaanderen en Brussel’ en ‘Open Oproep. 20 jaar architectuur in publieke opdracht’. Er wordt telkens gefocust op een specifiek thema. Ben je er graag bij? Schrijf je dan snel in: de plaatsen zijn beperkt. 

Bij de eerste rondleiding op woensdag 23 februari buigen de curatoren van beide tentoonstellingen zich samen met Jan Thomaes (DMT architecten) over de vraag, wat architectuurwedstrijden betekenen voor jonge architecten. De rondleiding start in de expo ‘Coming of Age’ met toelichting door Petrus Kemme, aangevuld met uitleg over het Sevilla paviljoen door Jan Thomaes van DMT architecten, dat als jong bureau destijds de opdracht in de wacht sleepte. Vervolgens gidst Maarten Liefooghe je door de ‘Open Oproep’ tentoonstelling.

De rondleiding van dinsdag 15 maart focust op wedstrijden en stedenbouwkundige ontwikkelingen.

Meer info en inschrijvingen

website VAi