Infomoment voor kandidaat opdrachtgevers met sociale woningprojecten

Opdrachtgevers met sociale woningprojecten kunnen zich nu kandidaat stellen om via de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen met beloftevolle jonge ontwerpers en kunstenaars aan de slag te gaan en strategisch belangrijke projecten te realiseren.

Staat u aan de start van een sociaal woningproject en wil u meer informatie over hoe uw kandidatuur in te dienen? Kom dan naar het infomoment bij de VVH op maandag 1 april 2019 om 12u30.

Met de Meesterproef willen het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen beloftevolle jonge ontwerpers en kunstenaars de kans bieden om een publieke opdracht te realiseren.

Opdrachtgevers met sociale woningprojecten kunnen zich nu kandidaat stellen om via een erkende procedure en onder deskundige begeleiding uitdagende projecten te genereren en vernieuwende resultaten neer te zetten.

De lokale huisvestingsmaatschappijen spelen in dit proces een cruciale rol en zullen nauw betrokken worden bij de Meesterproef. 

Op maandag 1 april zal het Team Vlaams Bouwmeester van 12.30u tot 13.30u een toelichting geven over de Meesterproef Sociaal Wonen.

Staat u aan de start van een sociaal woningproject en wil u meer informatie over de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen of hoe uw kandidatuur in te dienen? Kom dan naar het infomoment!

Programma

12.00u

Broodjeslunch

12.30u

Voorstelling Meesterproef 2019

13.30u

Einde van de voorstelling

14.30u

Raad van bestuur VVH

 

 

Sociale woonwijk Venning Kortrijk ©Gerald Van Rafelghem
Inschrijven
Locatie

VVH, Evert Larockstraat 6, 2020 Antwerpen

Meer informatie
Deelname Meesterproef 2019

Kandidaturen moeten worden ingediend voor 3 mei 2019 om 12u via jouri.depelecijn@vlaanderen.be (meer info)