Bekijk de presentaties van de Kick-Off De presentaties van de sprekers en de workshops staan online

Op 7 oktober 2022 ging de AW DI officieel van start met de Kick-Off. De ruime opkomst, de zeer diverse vertegenwoordiging en de vele (enthousiaste, bezorgde, geïnteresseerde, …) reacties maakten het tot een zeer geslaagde aftrap. Je vindt onder andere de voorstellingen, verslagen, sfeerbeelden, … allemaal op de pagina van de Kick-Off.

De Kick-off op 7 oktober ving aan met een plenair deel, waarin we terugkeken op de voorgeschiedenis maar waar we ook een vooruitblik werpten op de werking van de Academische Werkplaats. Daarna werd het lerend netwerk opgestart in 6 workshops. In elk van de workshops werd ruimte gemaakt voor dialoog en reflectie over innovatieve praktijken tussen burgers met een handicap, professionals en organisaties, architecten en stedenbouwkundigen, en beleidsmakers.

We wensen iedereen te danken voor hun bijdrage en aanwezigheid. De Kick-Off heeft ons veel inzichten gegeven die we kunnen opnemen bij de verdere werking van de Academische Werkplaats en het lerend netwerk.

Noteer alvast 13 oktober 2023 in de agenda voor het colloquium! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van onze activiteiten.