West-Vlaamse partners gaan voor negende keer op zoek naar ontwerpers via ‘Oproep Winvorm’ Kandidaatstelling tot 26 augustus 2016

Via de ‘Oproep WinVorm’ (editie juli 2016) gaan de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales wvi en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester (de WinVorm-partners) vanaf 19 juli op zoek naar ontwerpers voor 9 opdrachten van West-Vlaamse lokale besturen.

De Oproep WinVorm is een selectieprocedure die gebaseerd is op het principe van een architectuurwedstrijd en moet de West-Vlaamse publieke overheden ondersteunen bij de selectie van goede ontwerpers en ontwerpteams voor hun projecten.
De procedure is in overeenstemming met de wetgeving inzake overheidsopdrachten en de mededingingsregels.

De Oproep WinVorm omvat een selectie en voordracht van ontwerpers en ontwerpteams voor diverse opdrachten op het vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur.
De Oproep WinVorm richt zich vooral tot lokale overheden en besturen: steden en gemeenten, ocmw, intercommunales, provincie, verzelfstandigde agentschappen, politiezones, brandweerzones en sociale huisvestingsmaatschappijen.

Via de website kunnen ontwerpers en ontwerpteams zich tot 26 augustus 2016 (16u) voor één of meerdere opdrachten op het vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur kandidaat stellen.