Open Oproep 27

 

Het overzicht van de projecten kan u hier vinden; de publicatie met het projectenoverzicht kan u hier downloaden.
Om de inschrijvingsprocedure te starten dient u in te loggen met uw bureaucode en paswoord.
Als u voor de eerste keer wenst in te schrijven voor de Open Oproep dient u zich eerst te registreren
Een stap-voor-stap handleiding voor het online gedeelte van de inschrijving kan u hier vinden.
Aan het eind van de online inschrijving wordt er een deelnemingsformulier aangemaakt dat u kan downloaden.

De volgende stap bestaat uit het inzenden van uw kandidatuur.
De kandidatuurstelling bestaat uit:
1. het deelnemingsformulier (zie voorgaande). De benaming van dit formulier bestaat uit “IDnr_deelnemingsformulier”.
2. het deelnemingsdossier, dat bestaat uit
a. alle inlichtingen en gegevens m.b.t. de bureaupresentatie, opdrachtenportefeuille, interne organisatie, bureau-uitrusting

b. portfolio [met minimaal 3 projecten of ontwerpen gerealiseerd in eigen naam]

c. andere stukken of inlichtingen die de kandidaat relevant acht om de aanbestedende overheid toe te laten een afdoende beoordeling van de kandidatuur door te voeren.

Het deelnemingsdossier is max.50 Mb in omvang, in .pdf op A4-formaat en leesbaar op iPad. De benaming van het dossier bestaat uit “IDnr_deelnemingsdossier”.

 


U kan deze kandidatuurstelling via e-tendering aan Team Vlaams Bouwmeester verzenden. Indienen via e-tendering is niet verplicht maar wel aangeraden!
U kan zich gratis registreren op de e-tendering website, waarna u inlogt door middel van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens zoekt u het dossier 'DBZ-Open Oproep 27-F12' op, onder menu, Dossier Zoeken. Via deze weg kan u uw kandidatuurstelling via e-tendering opladen. Deze kandidatuurstelling bestaat dan uit het deelnemingsformulier en het deelnemingsdossier.  
Met betrekking tot e-tendering vindt u een handleiding hier (met bijzondere aandacht voor punt 4 op pag. 6 – punt 5 op pag. 9 - punt 7 op pag.11)
U kan tevens een testdossier doorlopen dat je de mogelijkheid biedt om, bij wijze van test, elektronisch in te schrijven op een overheidsopdracht. U kan ook de 10 tips om een offerte in te dienen, consulteren. Praktische vragen met betrekking tot e-tendering. De FOD helpdesk biedt u dan weer de nodige technische ondersteuning.
U kan uw kandidatuurstelling indienen tot donderdag 27 februari 2014 uiterlijk tot 16h.
Indien u niet inschrijft via e-tendering stuurt u ons per post uw kandidatuurstelling op. Deze kandidatuurstelling bestaat dan uit het afgedrukte en deelnemingsformulier en het deelnemingsdossier op digitale drager. 
Indien u inschrijft per post, dient uw kandidatuurstelling ten laatste verzonden op woensdag 26 februari 2014 te zijn (poststempel als bewijs). Ons postadres is Vlaams Bouwmeester – Grasmarkt 61 – 1000 Brussel – België.

Op 27 februari tussen 9h en 16h, hebt u de mogelijkheid om u kandidatuurstelling persoonlijk af te geven in Galerij Ravenstein 54-59, 1000 Brussel. De kandidaturen moeten in dat geval uiterlijk om 16.00h in ons bezit zijn.

Als u uw bureaucode en paswoord vergeten bent, of u andere vragen heeft rond de Open Oproep, neem dan contact op via bouwmeester@vlaanderen.be of via telefoon op het nummer +32 2 553 29 63.