Open Oproep 28 is verschenen.

Beste ontwerpers,

Open Oproep 28 is gepubliceerd!

Het overzicht van de projecten kan u hier vinden;
de publicatie met het projectenoverzicht kan u hier downloaden.
Een gedrukt exemplaar van deze projectbundel is beschikbaar op het secretariaat van het Team Vlaams Bouwmeester en kan na telefonische afspraak of email worden opgehaald.

 

Klik op op de dubbele pijl voor de volledige handleiding. --> 

lees het volledige artikel

Prijs Wivina Demeester voor excellent bouwheerschap 2014De Prijs Bouwmeester was tot heden de jaarlijkse prijs van de Vlaamse Overheid voor inspirerend opdrachtgeverschap bij de realisatie van hoogstaande stedenbouwkundige, landschappelijke en architecturale projecten in Vlaanderen. Vanaf 2014 zal de Prijs Bouwmeester officieel omgevormd worden tot de tweejaarlijkse Prijs Wivina Demeester voor excellent Bouwheerschap.

Opdrachtgevers Pilootprojecten Kunst In Opdracht geselecteerd5 opdrachtgevers werden geselecteerd voor de Pilootprojecten Kunst in Opdracht ‘Meer dan Object’. Zij zullen een kunstopdracht realiseren in samenwerking met bemiddelaars en kunstenaars

BWMSTR-label 4, 5 en 6 uitgereiktVoor het tweede jaar op rij ging het Team Vlaams Bouwmeester op zoek naar sterke ruimtelijke concepten en geïntegreerde onderzoeksvragen die een positief maatschappelijk verschil kunnen scheppen
Tekening xdga

DE LIJNEN / LES LIGNES / THE LINES in het Atelier BouwmeesterDeze lichte tentoonstellingsmodule presenteert op regelmatige basis schetsen en krabbels van architecten.
meer nieuws